Schildersbedrijf

HSB Schildersbedrijf

HSB staat voor Helders Schildersbedrijf B.V. HSB is een traditioneel schildersbedrijf en bestaat inmiddels al weer 25 jaar. Wij beschikken over zeer bekwame vakmensen die alle facetten van het schildersvak tot in de puntjes beheersen. Maar ook voor behangwerk en glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Meerjarig Schilder-Onderhoud


Wij kunnen het schilderonderhoud aan uw pand of woning geheel in ons beheer opnemen zoals u dat wenst. Er zijn zo meerdere schilderabonnementen waar u uit kunt kiezen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u hier meer over lezen op deze site onder de button "GlansGarant".
 

Premie “Winterschilder”

In het kader van “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” doet HSB er alles aan om ook ’s winters het personeel gewoon door te laten werken. Waar anders naar oude gewoonte de mensen voorheen de WW in gingen en tegenwoordig zelfs in de bijstand belanden, kiest HSB er voor om allerlei inspanningen te ontplooien gericht op behoud van zo veel mogelijk werkgelegenheid. In dit verband kennen wij de regeling “Winterschilder” waar de klant een dagkorting per man krijgt indien hij schilderwerk in de winter laat uitvoeren. Ook het afschermen van werk is voor ons inmiddels gemeengoed geworden.