Wat wij doen

Planmatig Onderhoud

Planmatig Onderhoud

Periodiek onderhoud van uw schilderwerk voorkomt dat u ineens voor grote en onverwachte uitgaven komt te staan. De dagelijkse praktijk leert dat veel mensen ervoor kiezen om alleen schilderwerk uit te laten voeren op momenten dat dit nodig is of op momenten dat het echt niet langer uitgesteld kan worden. Vaak ben je dan duur uit, omdat gebreken als bijvoorbeeld lekke kitvoegen in kozijnen niet tijdig zijn gesignaleerd. Het gevolg? Houtrot en houtrot kan verregaande gevolgen hebben, waar vrijwel altijd hoge kosten mee gemoeid zijn.
Lees meer
Renovatie en Refit

Onderhoud

Het onderhouden en bijhouden van schilderwerk is één van de specialismes van HSB Schilders. We kijken hierbij verder dan enkel en alleen de staat en glans van het schilderwerk. Onze vakmensen kijken ook naar de bouwkundige staat van bijvoorbeeld kozijnen, deuren en dorpels. Meer dan eens is ligt hier de oorzaak van schade door houtrot.
Lees meer
Schildersbedrijf

Schildersbedrijf

Renovatie en Refit verzorgen wij zowel voor gebouwen en kantoren als voor zeil- en motorjachten, interieur en exterieur. Voor interieurwerkzaamheden hebben wij met name in de wintermaanden diverse acties waaronder v.w.b. schilderwerkzaamheden de welbekende subsidies in het kader van "De Winterschilder".
Lees meer
Verhuur

Verhuur

HSB-Schilders is een veelzijdig bedrijf. Naast het inhuren van onze vakmensen voor schilderwerk, in de breedst mogelijke zin, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van verschillende machines en materialen. Zo beschikken wij over een tweetal hoogwerkers. Deze machines zijn, indien wij deze zelf niet nodig hebben, door u te huren.
Lees meer