Testimonial voor HSB-Schilders

Ons appartementencomplex Schagen moest nodig geschilderd worden.

De offerte van HSB-Schilders was opgevallen doordat er zoveel voorwerk in was gestoken. Allerlei metingen waren verricht zoals vochtgehalte. Plus de prijs was ook heel erg mooi t.o.v. de andere offertes.

Met de werkgroep en onze technische beheerder hebben we besloten te kiezen voor HSB Schildersbedrijf.
Maandag 3 juli zijn de schilders van HSB begonnen met het schilderen van onze appartementen. De vrijdag ervoor hebben ze hun schilderspullen en schaftkeet al gebracht en gekeken naar het werk. Super geschikte mannen die met je mee denken en mee helpen waar nodig. Zo was namelijk door de externe steigerbouwer die vrijdag de deur van onze buurman de chinees Ox-Expres gebarricadeerd en kon de bezorgscooter er niet meer uit. De schilders hebben toen geholpen om de scooter naar buiten te brengen door de keuken en winkel heen. Terwijl Robbert contact heeft opgenomen met de steigerbouwer. Diezelfde avond was de steiger nog aangepast waardoor de deur van de chinees weer open kon.

Een groot pluspunt van HSB-Schilders is dat ze gebruik maakt van een flexibel soort verf. Wij hebben namelijk een paar dakpunten wat volledig van hout is en waar vol de zon op staat. Ons vorig schilderwerk was binnen korte tijd al gescheurd en de verf die er nu op zit is door de flexibele basis veel meer bestendig tegen de warmte van de zon.

De twee schilders zijn 3 weken bezig geweest om onze appartementen complex er weer top uit te laten zien. Met behoorlijk wat kunst en vliegwerk, want ze konden niet overal makkelijk bij. De mannen klaagden niet, maar deden gewoon hun werk zorgvuldig, goed en vakkundig.

Ze hebben ons zelfs geattendeerd middels een filmpje op andere onderhoudsproblemen die niets met schilderwerk te maken hadden.

Al met al zijn wij super tevreden over HSB-Schilders en we bevelen het van harte aan iedereen waarvan het huis op een goede en vakkundige manier geschilderd wilt hebben en die gegeven extra’s niet erg vindt.

Carrolien Hoebe
Carrolien Hoebe

Diverse

HSB-Schilders
Bedrijfsweg 13A
1785 AK DEN HELDER
Tel: 0223 631415
kvk: 37044392

Polman-HSB
Peperstraat 42
1621 CP HOORN
Tel: 0229 215095
kvk: 37125883

Keurmerken

onderhoudnl garantie logo

Hoi! Klik op de link HSB-Schilders Groep om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@hsb-schilders.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page