Onderhoud

Weinig mensen weten dat maar liefst 80% van de onderhoudskosten van een woning uitgaan naar kosten voor schilderwerk en dakonderhoud. Wanneer u de juiste aandacht geeft aan dit specifieke onderhoud, dan is de kans een stuk kleiner dat u ineens voor grote uitgaven komt te staan.

Het onderhouden en bijhouden van schilderwerk is één van de specialismes van HSB Schilders. We kijken hierbij verder dan enkel en alleen de staat en glans van het schilderwerk. Onze vakmensen kijken ook naar de bouwkundige staat van bijvoorbeeld kozijnen, deuren en dorpels. Meer dan eens is ligt hier de oorzaak van schade door houtrot.

Signaleren is één, het probleem vakkundig oplossen en behandelen is twee. In verreweg de meeste gevallen kunnen onze ervaren en vakkundige medewerkers de problemen op relatief eenvoudige wijze oplossen. Mocht het probleem toch groter blijken te zijn, dan kunnen wij zorgen voor een timmerman die schades aan kozijnen, deuren en onderdorpels kan verhelpen.

Uiteraard kunt u HSB Schilders inschakelen op het moment dat er onderhoud gepleegd moet worden aan het schilderwerk van uw woning of appartement. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud. Dit periodieke onderhoud hebben wij ‘HSB GarantPlan’ gedoopt. Meer informatie over HSB GarantPlan vind u op de pagina Planmatig Onderhoud.

Voor meer informatie, vragen of voor het direct maken van een afspraak neemt u contact met ons op.

Diverse

HSB-Schilders
Bedrijfsweg 13A
1785 AK DEN HELDER
Tel: 0223 631415
kvk: 37044392

Polman-HSB
Peperstraat 42
1621 CP HOORN
Tel: 0229 215095
kvk: 37125883

Keurmerken

onderhoudnl garantie logo

Hoi! Klik op de link HSB-Schilders Groep om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@hsb-schilders.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page