Planmatig/ Meerjarig Onderhhoud

HSB-GarantPlan

Periodiek onderhoud van uw schilderwerk voorkomt dat u ineens voor grote en onverwachte uitgaven komt te staan. De dagelijkse praktijk leert dat veel mensen ervoor kiezen om alleen schilderwerk uit te laten voeren op momenten dat dit nodig is of op momenten dat het echt niet langer uitgesteld kan worden. Vaak ben je dan (te) duur uit, omdat gebreken als bijvoorbeeld lekke kitvoegen in kozijnen niet tijdig zijn gesignaleerd. Het gevolg? Houtrot en dat kan verregaande gevolgen hebben, waar vrijwel altijd hoge kosten mee gemoeid zijn.Daarom ontwikkelden wij het HSB-Garantplan.

HSB-GarantPlan met HSB-Schilders

HSB GarantPlan, het periodieke onderhoudsplan van HSB-Schilders, bieden wij aan in de vorm van een abonnement. U betaalt maandelijks een vast bedrag gedurende een vooraf bepaalde looptijd.
Gedurende deze periode weet u precies waar u aan toe bent en bent u verzekerd van een pand dat voorzien is van schilderwerk dat tot in de puntjes is verzorgd. Indien gewenst is het ook mogelijk om de kosten van uw HSB Garant onderhoudsplan in één keer, per onderhoudsbeurt te voldoen.

De belangrijkste voordelen van HSB-GarantPlan

Natuurlijk zetten wij graag voor de belangrijkste kenmerken en voordelen ons periodieke
onderhoudsplan, HSB-GarantPlan, nog even voor u op een rij:

  • Uw pand behoudt zijn waarde
  • Geen onverwachte kosten
  • Uw schilderwerk is altijd in uitstekende staat en uw pand heeft een mooie uitstraling
  • Voordelige tarieven
  • Kostenbesparend
  • Uitgevoerd door vakmensen uit uw eigen regio
  • Flexibel

 HSB-Schilders, uw regionale onderhoudspartner

HSB-Schilders is al vele jaren actief in de regio. Hierdoor kennen wij de panden en weten wij welke gevolgen de weersinvloeden hebben op het schilderwerk. Wij weten dan ook heel goed welk periodiek onderhoud uw woning, bedrijf, garage, schuur of stal nodig heeft om het schilderwerk
in goede conditie te houden. Hiertoe stellen wij een zogenaamd Meer Jaren OnderhoudsPlan (MJOP) voor u op. In dit MJOP geven wij precies aan wanneer welk onderhoud noodzakelijk is en uitgevoerd wordt. Vanzelfsprekend vermelden wij hier ook de prijs bij, zodat u precies weet waar u aan toe bent. In de praktijk kan het
zo zijn dat bepaald onderhoud niet of nog niet behoeft te worden uitgevoerd. We brengen u hier altijd van op de hoogte en dit laat direct zien dat wij u geen onderhoud in rekening brengen dat nog uitgesteld kan worden.

Interessant voor Verenigingen van Eigenaren

HSB-Schilders is met HSB-GarantPlan ook een aantrekkelijke partij voor Verenigingen van Eigenaren. U weet immers precies waar u aan toe bent qua kosten en onderhoud. Wij kijken namelijk altijd naar de staat van het schilderwerk op gevelniveau. De staat van het schilderwerk hangt onder andere af
van de ligging. Wanneer blijkt dat een appartementencomplex minder onderhoud nodig heeft dan van tevoren beraamd, dan wordt dit met de VVE afgestemd. Het moge duidelijk zijn dat u hiermee als VVE veel kosten bespaart.

Uitstraling van uw pand

Schilderwerk is belangrijk voor de uitstraling van uw pand. Een onderdeel van het planmatig onderhoud van HSB-Schilders is dat wij niet alleen kijken naar de conditie van het schilderwerk. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de kwaliteit van het schilderwerk nog prima is, maar dat de verf ietwat dof is geworden. Wij nemen ook de uitstraling van uw pand mee in ons periodieke onderhoud en sturen hier, na overleg en indien gewenst, op bij.

 Voor meer informatie over HSB-GarantPlan neemt u contact met ons op.

Diverse

HSB-Schilders
Bedrijfsweg 13A
1785 AK DEN HELDER
Tel: 0223 631415
kvk: 37044392

Polman-HSB
Peperstraat 42
1621 CP HOORN
Tel: 0229 215095
kvk: 37125883

Keurmerken

onderhoudnl garantie logo

Hoi! Klik op de link HSB-Schilders Groep om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@hsb-schilders.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page