Houtrotsanering

Wij zijn specialist in houtrotsanering. Het repareren van houtrot in kozijnen en ander geveltimmerwerk. Houtrotsanering wordt toegepast bij kantoorpanden, monumentale panden, borgen en boerderijen waarbij wij kozijnen houtrotvrij maken. Geen opdracht gaan wij uit de weg. Klein of te groot. Met ons herstelwerk zorgen wij ervoor dat kozijnen er weer als nieuw uitzien!

Wij zijn trots op ons specialisme en onze kundigheid op het gebied van houtrotreparaties. Als wij klaar zijn met ons werk is alles weer teruggebracht in zijn oorspronkelijk vorm. Indien gewenst kan het werk ook met een productgarantiecertificaat geleverd worden, uiteraard geven wij zelf ook garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Wij werken met alle professionele houtrotproducten van o.a. de volgende fabrikanten: Renovaid, Repaircare, Flexidur/Sigma, Componex WR/Sikkens, Polyfilla. Al deze producten worden volgens de systeemvereisten verwerkt.

Als houtrotschadespecialist hebben wij ervaring in alle onderdelen van onderhoud aan houtwerk. Dus ook in glaszetten, aanbrengen van dorpelbekleding (Ventistone), gevelbekleding, schilderen, ramen en deuren afhangen, hang en sluitwerk plaatsen, zijn wij uiterst bekwaam.