Wie zijn wij ?

Belangrijker nog dan te vermelden wat we doen is misschien wel om te zeggen wie we zijn. Een goede indicatie zijn natuurlijk de testimonials die u aantreft op deze site. Toch valt er nog wel iets te zeggen door onszelf. We zijn betrokken mensen die van ons vak houden. We zijn begaan met onze collegas, maatschappellijk betrokken en klantvriendelijk. Dat klinkt natuurlijk wat cliché maar we maken het ook echt waar. We houden ook van een gezonde dosis humor maar de klant staat uiteraard voorop. Hij mag altijd rekenen op onze volledige en vakkundige inzet en we zullen hem gevraagd danwel ongevraagd advies geven aangaande het schilder-onderhoud.

HSB-Schilders

HSB staat voor Helders Schildersbedrijf B.V. HSB is een traditioneel schildersbedrijf en bestaat inmiddels al bijna 40 jaar. Ons zusterbedrijf Polman-HSB in Hoorn bestaat zelfs al 85 jaar. Wij beschikken over zeer bekwame vakmensen die alle facetten van het schildersvak tot in de puntjes beheersen. Maar ook voor behangwerk en glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Meerjarig Schilder-Onderhoud

Wij kunnen het schilderonderhoud aan uw pand of woning geheel in ons beheer opnemen zoals u dat wenst. Er zijn zo meerdere schilderabonnementen waar u uit kunt kiezen. Indien u hier meer over wilt weten kijkt u vererop op deze site bij Planmatig of MeerJaren Onderhoud.

"De Winterschilder”

In het kader van “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” doet HSB-Schilders er alles aan om ook ’s winters het personeel gewoon door te laten werken. Waar anders naar oude gewoonte de mensen voorheen de WW in gingen en tegenwoordig zelfs in de bijstand belanden, kiest HSB-Schilders er voor om allerlei inspanningen te ontplooien gericht op behoud van zo veel mogelijk werkgelegenheid. In dit verband kennen wij de regeling “Winterschilder” waar de klant een interessant actietarief krijgt indien hij schilderwerk in de winter laat uitvoeren. Ook het afschermen van werk is voor ons inmiddels gemeengoed geworden.

Diverse

HSB-Schilders
Bedrijfsweg 13A
1785 AK DEN HELDER
Tel: 0223 631415
kvk: 37044392

Polman-HSB
Peperstraat 42
1621 CP HOORN
Tel: 0229 215095
kvk: 37125883

Keurmerken

onderhoudnl garantie logo

Hoi! Klik op de link HSB-Schilders Groep om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@hsb-schilders.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page