Testimonial voor HSB-Schilders

Sinds mijn kennismaking met Robbert, heb ik hem zakelijk leren kennen als deskundig en een betrouwbare partner.

De eerste projecten die hij voor mij uitvoerde waren voor een opdrachtgever van mij waarbij de financiën beperkt waren. Ondanks dit gegeven wist het bedrijf van Robbert toch met beperkte middelen de boel goed aan te pakken en een mooi resultaat neer te zetten.

Aansluitend voor meerdere opdrachtgevers nog mooie werken met elkaar gedaan en als er wat meer middelen beschikbaar zijn blijkt des te meer het vakmanschap van Robbert en zijn medewerkers want het gehele project staat er dan voor de komende jaren weer strak bij.

Een aantrekkelijke kant van dit bedrijf is, dat zij een eerlijk en deskundig advies geven. Ook voor meerdere jaren onderhoud, waarbij met name de kwetsbare zijde van een pand extra aandacht krijgt en daar waar de weersinvloeden minder belastend zijn voor het schilderwerk er minder intensief onderhoud noodzakelijk is. Dat resulteert in een pand wat er altijd netjes bij staat, maar waarbij je als opdrachtgever zeker weet dat er geen onnodige uitgaves gedaan worden.

Afgelopen jaar ook een groot deel van onze eigen woning door Robbert en zijn mensen laten schilderen en ook hier weer een mooi resultaat.

Daarom kan ik u dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.

N. Bouwes
19-9-2019

Nico Bouwes
Nico Bouwes

Diverse

HSB-Schilders
Bedrijfsweg 13A
1785 AK DEN HELDER
Tel: 0223 631415
kvk: 37044392

Polman-HSB
Peperstraat 42
1621 CP HOORN
Tel: 0229 215095
kvk: 37125883

Keurmerken

onderhoudnl garantie logo

Hoi! Klik op de link HSB-Schilders Groep om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@hsb-schilders.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page